ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ FEGEN ΣΤΗΝ IBS 2019 ΣΤΟ LAS VEGAS ΤΗΣ NEVADA

H FEGEN συμμετέχει και θα εκθέτει τα προϊόντα της στην IBS 2019, από 19 μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2019, στο booth SU1633.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ FEGEN ΣΤΗΝ SOLAR POWER INTERNATIONAL 2018 ΣΤΟ ΑΝΑΗΕΙΜ ΤΗΣ CALIFORNIA

H FEGEN συμμετέχει και θα εκθέτει τα προϊόντα της στην SOLAR POWER INTERNATIONAL 2018, από 24 μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2018.

ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ FIMER 200MW ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ PUERTO LIBERTAD ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ACCIONA

Συμφωνία προμήθειας 200MW inverters και υποσταθμών της Fimer στην Acciona για το έργο στο Puerto Libertad στην επαρχία Sonora του Μεξικού, το πρώτο έργο αποτέλεσμα του MSA που υπογράφτηκε τον Ιούλιο του 2015, μία συμφωνία προμηθείας που συντονίστηκε από τη Fegen.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ FEGEN ΣΤΗΝ SOLAR POWER INTERNATIONAL 2017 ΣΤΟ LAS VEGAS

H FEGEN συμμετέχει και θα εκθέτει τα προϊόντα της στην SOLAR POWER INTERNATIONAL 2017, στο Λας Βέγκας, από 10 μέχρι 13 Σεπτεμβρίου 2017 στο περίπτερο με αριθμό 6406.

ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ FIMER 5MW ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΗΣ SUNRISE ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Προμήθεια 5MW inverters, υποσταθμών και καμπινών διασύνδεσης της Fimer στη SunRise για τα έργα του ICCS Islamic Charity Center Society στο Um Er Rasas στην Ιορδανία. Άλλη μία πώληση συντονισμένη από τη Fegen, με τη SunRise να αποτελεί σημαντική παρουσία στην Ιορδανία και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚO ΣYΣΤΗΜΑ ΕΠI ΣΤEΓΗS 15KWP ΣΤΟ ΠOΡΤΟ ΡAΦΤΗ

Εγκατάσταση φωτοβολταικού συστήματος 15kWp σε οικία στο Πόρτο Ράφτη με το καθεστώς του Net Metering.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ Γ.Ε.Σ.

Εγκατάσταση συστήματος πρόσβασης σε πλήθος θυρών στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) στην Αθήνα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & PBX ΣΤΗΝ MITSUBISHI

Εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων πρόσβασης, παρακολούθησης και ασφαλείας στα γραφεία της Mitsubishi Hellas στο κέντρο της Αθήνας.

FIMER 1500V INVERTERS

Πλήρης πιστοποίηση και επίσημο λανσάρισμα των νέων 1500V inverter της Fimer με ισχύ έως 1000kWaC και των αντίστοιχων υποσταθμών με ισχύ έως 4000kWaC.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ACCIONA - FIMER

Υπογραφή συμφωνίας στρατηγικής προμήθειας ανάμεσα στην Acciona Ισπανίας, πελάτη της Fegen και έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας παγκοσμίως, και την Fimer Ιταλίας, διεθνή συνεργάτη της Fegen σε solar inverters και υποσταθμούς μεγάλης κλίμακας, για την προμήθεια των έργων της Acciona για τα επόμενα χρόνια.

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ

Εγκατάσταση φωτοβολταικού συστήματος οροφής στην Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα.

ΣΥΣΤΗΜΑ IP ΤΗΣ GUINAZ

Λανσάρισμα του συστήματος IP με πρωτόκολλο SIP της GUINAZ.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ SAMSUNG

Έναρξη συνεργασίας με SAMSUNG με την εγκατάσταση της πρώτης αντλίας θερμότητας.
Alt text

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων πρόσβασης, επίβλεψης και ασφάλειας σε κτίριο γραφείων πολυεθνικής εταιρίας, στον κλάδο ΑΠΕ, στο Χαλάνδρι.
Alt text

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ FIMER

Έναρξη συνεργασίας με την FIMER σε διεθνές επίπεδο.
Alt text

ΡΟΥΜΑΝΙΑ 3ΜW

Εγκατάσταση και ηλέκτριση φωτοβολταϊκών υποσταθμών FIMER 3MW στην Ρουμανία.
Alt text

17 MW ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Έχουν ήδη εγκατασταθεί και επιτυχώς ηλεκτριστεί φωτοβολταϊκοί σταθμοί FIMER 17MW.
Alt text

1ος ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ FIMER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ηλέκτριση των πρώτων φωτοβολταϊκών υποσταθμών FIMER στην Ελλάδα 4,5MW.
Alt text

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Ετήσια εγκατεστημένη ισχύς σε οικιακούς φωτοβολταϊκούς σταθμούς 600KW.
Alt text

ΡΕΚΟΡ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ρεκόρ τοποθέτησης οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων σε διάστημα ενός μηνός 120KW.
Alt text

ΝΕΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΤΗΣ FEGEN

Στο τέλος του έτους αναμένεται να είναι έτοιμο το εντελώς νέο εκθετήριο της Fegen επιφάνειας 250τ.μ. στο ιδιόκτητο κτίριο στην Λεωφόρο Πεντέλης στα Βριλήσσια στην Αθήνα. Η επέκταση της υφιστάμενης αποθήκης στο ίδιο κτίριο έχει ήδη ολοκληρωθεί, έχοντας έτσι πλέον μία επιφάνεια 400τ.μ. Στα εγκαίνια θα παραβρεθούν εκπρόσωποι συνεργατών προμηθευτών από την Ισπανία, όπως η Als, Sluz, στον τομέα του φωτισμού, Guinaz, Doyson στον τομέα των ηλεκτρονικών, και Fluitecnik στον τομέα των φωτοβολταϊκών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία παρουσίαση από κάθε εταιρία μαζί με μία παρουσίαση των δραστηριοτήτων της Fegen
Alt text

ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ DOYSON

Το νέο πλήρες σύστημα αυτοματισμού της Doyson είναι αυτή την περίοδο στο τελικό στάδιο του ελέγχου στην Ισπανία. Με ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών όπως έλεγχος φώτων, θερμοκρασίας και διάφορων μοτέρ, ενδοεπικοινωνία, συναγερμό, διανομή ήχου, χειριστήρια με οθόνη αφής και πλήρης συμβατότητα με τα μόνιτορ Tactile της Guinaz, αλλά με πολύ χαμηλό κόστος, αναμένεται να λανσαριστεί αρχές του 2012.
Alt text

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ FLUITECNIK

Η εταιρία Fegen συνάπτει συνεργασία με την Ισπανική εταιρία παραγωγής φωτοβολταικών panel και εξειδικευμένου βιομηχανικού υλικού Fluitecnik. Με προιόντα άριστης ποιότητας υποστηριζόμενα από 10ετή εργοστασιακή εγγύηση υλικού, και την καλύτερη σχέση τιμής ποιότητας στην αγορά, η Fluitecnik έχει ήδη διαγράψει μια σημαντική πορεία στην Ελληνική αγορά.
Alt text

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ FEDE

Η εταιρία Fegen συνάπτει αποκλειστική συνεργασία με την Ισπανική εταιρία παραγωγής εξειδικευμένου διακοπτικού υλικού κλασικής διακόσμησης FEDE. Πρόκειται για διακόπτες διαχρονικούς, με κλασικά περιστροφικά πλήκτρα, και ατελείωτη ποικιλία φινιρισμάτων όπως ξύλο, ταπετσαρία, κεραμικά υλικά... Ιδανικοί για ξεχωριστές επιλογές σε οικίες αλλά και ξενοδοχεία. Μια πρώτη ιδέα στο www.fedebcn.com
Alt text

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ALEA

Το λανσάρισμα της νέας inox ψηφιακής μπουτονιέρας Alea της Ισπανικής εταιρίας θυροτηλεοράσεων Guinaz, συνδυασμένο με το επιτυχημένο λανσάρισμα του νέου ψηφιακού έγχρωμου μόνιτορ με ανοικτή ακρόαση και τεχνολογία αφής Tactile με 4mm πάχος, τον περασμένο Ιούλιο, όλα με καλωδίωση μόνο 1xUTPcat5 εν σειρά εώς 2.200 μόνιτορ και 63 μπουτονιέρες, στην χαμηλότερη τιμή στην αγορά, εγγυούνται την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας στον απαιτητικό τομέα των θυροτηλεοράσεων. Το μόνιτορ Tactile μπορεί να λειτουργήσει και ως χειριστήριο του νέου συστήματος πλήρους οικιακού αυτοματισμού της Doyson (δείτε παρακάτω).
Alt text

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ GUINAZ, ΒΑΝΕΑΣΑ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Θυροτηλεοράσεις GUINAZ στο πολυτελέστατο συγκρότημα κατοικιών στην Βανεάσα, στο Βουκουρέστι Ρουμανίας.
Alt text

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ALS LIGHTING

Η εταιρία Fegen συνάπτει αποκλειστική συνεργασία με την Ισπανική εταιρία ALS lighting, μία εταιρία που εξειδικεύεται σε μελέτες φωτισμού και εξοικονόμησης ενέργειας. Με μία μεγάλη εμπειρία στην Ισπανική αγορά, πολλά έργα φωτισμού σε γνωστά κτίρια και μελέτες εξοικονόμησης ενέργειας κυρίως σε τράπεζες (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο alslighting.com), η ALS επεκτείνεται τώρα και στην Ελληνική αγορά μέσω της Fegen.